JAMU SUSUK DARA

Saturday, 17 March 2018

Cup cake stand

Korang nampak tak apa yg saya nampak..?

Taste depa berdua bukan main..
Saya nak cari yg biasa2 jer..
Depa bawak saya tempat cari cup cake stand jer pun ..mcmni punya meriah..

Kejam sungguh..!!
Hahahaha..

Harga dia boleh tahan
Ini yg paling murah kot..bawah rm100

Hat ni yg biasa pun dah rm289

Yg ni murah rm149

Cantik jugak kan..

Ni nampak simple rm119

Ini omeh berkilat nokkk..harga dalam rm500 lebih kot

Stok gini rumah mak2 datin molek bonar la kan

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete